HP 7

2010-11-30 23:14:28 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Skola idag chill, börja 12 sluta 4. Men värt att ens gå till skolan för gjorde jag någonting.. nej. Sen 4 så gick jag till stan med kajsa, och sen till stadium för att träffa jenny som jag inte hade sett på tusen år. Sen 17.30 skulle vi på bio Harry Potter och dödsrelikerna del 1. Den var jätte bra, men jag vill bara sen den andra delen nu.

Nu sitter vi i mitt rum och gör ingenting. Sen ska jenny sova här. Vi ska väl hitta på nå roligt, fast måste nog sova snart. Imorgon är det 1 December vilket innebär att julkalendern börjar, hoppas det är något bra i år för någon gångs skulle på 10 år typ. Alla som vart dem senaste 5 åren har vart så himla dåliga. Hoppas på det bästa!

 

KRAM

//

FANNY BERG

jag borde plugga men....

2010-11-25 22:35:05 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag orkar inte skriva klart min artikel tills imorgon jag borde göra den, jag vet. Men jag har ingen inspiration. Så det är inte så lätt. Men ska försöka komma på något bra, så malin kan ge mig feedback på den imorgon.
Imorgon så börjar man halv 9, sen går man till kvart över tre. För jag ska på julbordskryssning. Kommer bli roligt tror jag, ska åka med med mina syskon Evelina och Andreas och mamma. Hennes födelsedagspresent från oss till henne va kryssningen. Har sett fram emot den länge, så får hoppas det blir trevligt.



KRAM

FANNY BERG

Converse

2010-11-24 20:35:18 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag vill ha dem här turkosa conversen. Men dem finns i stockholm bara, det är as dåligt. Jag vill bara ha dem nu. Men dem får vänta, om någon är snäll kan dem väl köpa dem här till mig!! Eller om någon har turkosa converse och ska sälja dem i storleken 38-39 snälla kommentera då.

 







KRAM

FANNY BERG


Färga håret

2010-11-23 22:12:01 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Skola idag började 12, men va där 10 för jag tänkte jobba lite i skolan. Fast det gick inte så bra. Sen käka jag och sen 12 var det tidningsprojekt. Följde med Erica på hennes intervju hos polisen, det gick bra. Men hade pratat med den polisen förut och han va schysst. Sen gick vi tillbaka till skolan och jag höll på med layouten till tidningen. Slutade 16 men kom inte hem förns 17:10 för jag och Ella ringde och intervjuva en person.

Sen kom mamma och hämta mig hemma sen åkte vi till affären och köpte hårfärg och lite andra saker. Så har färgat håret. Äntligen har klagat på min utväxt hur länge som helst. Men har inte haft pengar tidigare. Så mamma var snäll och betala för att jag ska färga håret. Det vart bra, rött överallt och ingen utväxt.

Nu ska jag skriva klart min artikel till tidningen och sen blir det tv ett tag sen sova.

KRAM

//

Fanny Berg


Lördag

2010-11-20 20:54:51 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag har jag inte gjort någonting. Tagit det lungt typ. Har kollat på tv exakt hela dagen, och då var det tre filmer på tv, dirty dancing 2, school of rock och harry potter och det vises sten. Sen har jag hjälpt mamma bära ner saker i källaren, och sen gjort mat. Fast sen kom mamma och tog över när jag gjorde mat, så mat snart.

Sen har jag haft en låt på hjärnan hela dagen Like We Used To - A Rocket To The Moon.
Den är awesome.



Kram

Fanny Berg

17 November

2010-11-17 22:36:33 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Idag på tidningsprojeket så intervjuvade vi en polis, det va väldigt bra, och fick svar på nästan alla frågor jag hade. Sen va dem hur snälla som helst så det va bra. När vi kom tillbaka till skolan sen, så hade vi ungefär en timme på oss att jobba igen innan det var samling. Då skrev jag rent intervjuven, sen fikade jag med Kajsa.
Slutade typ 15.55. Sen så tog jag sällskap med Kajsa till stan, för jag skulle till H&M och hon skulle klippa sig.

Nu ska jag snart gå och sova, men ska nog kolla lite mera på tv.

KRAM


Saturdaay

2010-11-13 09:53:03 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Snart bär det av till Sura då, eller ja bussen går 10.45. Sen blir det att träffa Jenny och massa mera. Nu ska jag fixa klart mig sen ska jag gå till bussen.

KRAM

//

Fanny Berg

12 November

2010-11-12 22:42:21 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Skola idag igen som vanligt, börja halv 9. Då jag hade engelska och efter det hade jag matteprov. Gick rätt så bra på matteprovet, men känner att jag kommer få reparations uppgifter. Sen var det lunch, och efter det hade vi tidningsprojekt i fyra timmar. Men efter mer än halva passet gick jag och kajsa och fika. Sen så gjorde vi frågor till våran intervju vi ska ha. Sen 4 sluta vi, och då gick jag på stan med denice. Jag skulle köpa ett linne men det satt as fult på mig så vart inget nytt klädesplagg. Istället köpte jag en marabou choklad. Sen kvart i sex gick jag hem, så när jag kom hem somna jag. Innan jag somna hörde jag olle sjunga på idol också och han var intebra idag alls. Fast önska han skulle varit det idag, vill inte att han åker ut. Men det får jag veta snart om han får vara kvar eller inte.

Imorgon blir det åka till Sura, sen på kvällen ska jag hem till Jenny, sen tror jag johan också skulle till henne för då tänkte vi kika på harry potter. Som inte vart så bra förra gången vi skulle ha HP lan. Men det ska bli trevligt.

KRAM

//

Fanny Berg


11 November

2010-11-11 23:26:36 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


skola idag började 12, det var elevrådsmöte då när alla har sovmorgon förut dem som har språk. Men det missa jag för sov lite för länge så hann inte till skolan förns halv 11. Så kändes lite onödigt att gå på det. Så jag var där halv 11 för jag kände att jag ville käka lunch i skolan. Sen prata jag med malin, alec, denice och många flera innan lunchen. Sen så bestämde jag och mimi att vi ska åka på peace & love i sommar, för All Time Low kommer dit då! Sen efter lunchen så hade jag tidningsprojekt, men vi fick lära oss om indesign något program i datorn. Där man kan göra sidor till tidningar ungefär. Efter det slutade vi, men jag och kajsa gick på extra matte eftersom vi har prov imorgon. Den slutade kl 4, så då gick vi till biblioteket och låna en bok tills engelskan imorgon. Sen gick hon in på nya thulins eller vad affären heter, så då traska jag hem till lägenheten. Det var väldigt halt på vägen enda hem till mig, höll på att halka hela tiden. Men som tur var gjorde jag inte det.

När jag kom hem, så plugga jag matte igen, men det behövdes verkligen. Sen kom min broder hem hit så snacka med honom och han hjälpte mig med matematiken. Efter det käka jag en bit av min kladdkaka jag gjorde igår och sen kl 20:00 var det Vampires Diaries. Det är hur bra som helst, det vart jätte spännande på slutet också, så jag vill bara se mera. Jag gick ner i källaren när det var slut och leta efter stickade tröjor hitta flera stycken jag tyckte om. När jag kom upp igen så testade jag alla tröjor. I en såg jag ut som värsta skidåkare i. I en annan tröja såg jag väldigt bred ut i, den gillades inte. Sen två av tröjorna var jätte fina, en var helt vit och skön. Så den andra var lila, vit och svart tror jag as fin. Så den ska jag ha imorgon.

Nu sitter jag och kollar på Du, jag & Dupree, en komedi film. Rätt roligt faktiskt. Efter den hade jag tänkt att sova, för är as trött och måste vila inför dagen imorgon. Med prov, läsa bok, och fortsätta med tidningsprojektet.

Nu såg jag också att jag fått 200 kr extra in på kontot, för jag tog kort på en tjej förut när jag var ute och fotade så redigerade jag bilder åt henne och hon fick 3 stycken. Så hon betalade mig 200 kr inte dåligt för att vara en ganska ny hobby fotograf, jag hoppas jag får mera jobb snart igen. Nu var jag väligt glad.

KRAM

//

Fanny Berg

Rolig natt..

2010-11-10 01:14:22 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Skönt att man kan sova också klockan är 01:10 och jag satte nyss på datorn för som sagt jag kan inte sova. Har legat i sängen sen 23:00. Känns som jag kommer vara något trött imorgon i skolan. Precis den dagen man vill vara utvilad till för har spinning direkt på morgonen. Känns inte som jag kommer orka speciellt mycket då. Men vi får se hur det blir.          + Roligt att det är snöstorm fortfarander....


KRAM

snöstorm

2010-11-09 18:14:43 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


I morse när jag vakna kl 10 och kollade ut gensom fönstret så snöa det. Jag tycker om snö om det ligger på marken och att det inte snöar helst. Men i alla fall så snöa det, så jag åt frukost, klädde på mig och ut till snön. Då snöade det inte så mycket. Sen kom jag till skolan 10 i 12 så börja lektionen 12. Vi hade svenska föreläsning på hur vi ska skriva artiklar och så till våran tidning vi ska göra i skolan. Efter den hade vi rast ett tag sen en till föreläsning om socialpolitik eller nånting sånt. Det var så tråkigt så man börja tänka på andra saker efter ett tag, så hängde inte med så bra. Sen planerade vi vad som ska vara med i tidningen sen sluta vi. Jag ringde till min mamma och fråga om hon kunde hämta mig, men hon var inte så snäll som jag trodde utan hon sa att hon vägra att gå ut och åka till min skola. Så jag fick gå hem i snöovädret, eller snarare snöstorm var det utomhus. Det snöade hur mycket som helst och blåste lite grann, och nu snöare det fortfarande. Inte världens bästa väder direkt. Men något man får stå ut med.

Men nu blir det the big bang theory och sen kanske något annat trevligt program. Men kl 8 ska jag kolla på sveriges skönaste familjer.





KRAM

//

Fanny Berg


Sunday

2010-11-07 16:44:45 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Vakna ett idag hemma hos mimi, sov där och det gjorde johanna också. Vi hyrde film, the girl next door. Den var baserad på en sann historia, den va hemsk, och jag förstår inte att det har hänt på riktigt. Sen körde vi TP, och jag vann!! Det var ganska lätta frågor, men johanna fick alla lätta. Men det gjorde inte så mycket eftersom jag vann som sagt. Sen kollade vi lite på tv sen sov vi, gick kanske somna vid 4. Sen åkte jag hem 15.15.


Fredag: Jag sov hemma hos cornelia från torsdag till fredag, sen vid två åkte hon till stan. Så då gick jag hem till pappa, men när jag kom dit var ingen hemma. Så jag satte mig vid datan och kollade på gammla bilder. Sen kvart över fyra började jag gå hem till Jossan som jag skulle till på tjejkväll. Så när jag kom dit var Jenny redan där. Sen efter ett tag kom Sofia och Angelica hem till Jossan. Så då börja vi göra mat, sen så satt vi och prata och spelade med andra ord. Åkte hem vid tolv, eller ja då kom mamma och hämta mig och så skjussade hon hem Angelica. Sen var jag hemma här i Västerås halv ett. Sen var jag så trött att jag gick och la mig direkt när jag kom hem. 



KRAM

//

Fanny Berg


3 November

2010-11-03 22:18:44 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Massa roligt i Stockholm idag. Idag var jag med i Stockholm med Robin! Åkte dit 9 i morse och kom hem halv åtta. Vi gick i affärer, käka på thai restaurang och så träffade vi min bästa syster också. Det var väldigt trevligt. Så jag köpte en töjning as frän, är zebra mönster sen är det en massa olika färger. Sen köpte jag leggings och en skjorta as snygg är den! Älskar skjortor, så nästa månad blir att köpa skjortor, hitta världens snyggaste på MQ och sen var det en as snygg på weekday.

Nu sitter jag och kollar lite på tv, och tog nyss ett bad. Sen är jag väldigt trött så funderar på att gå och lägga mig
snart. Men vi får väl se hur det blir med det.







KRAM

//

Fanny Berg


  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu