30 December

2010-12-30 13:45:42 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Vakna imorse och kolla mig i spegeln och märkte att jag har svart hår, lite skillnad från förut. Men i alla fall, ska träffa kajsa idag, och vi kanske ska på bio. Jag vet inte än men vi får se. Annars ska vi väl göra nå trevligt.
Imorgon är det nyår, har inte direkt några planer men ska i alla fall vara hundvakt till världens sötaste hund, Nikita! Sen kanske Cornelia kommer hit, men det är bara kanske. Vi får se, nu ska jag kolla lite på tv.

KRAM


29 December

2010-12-29 16:03:20 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Färga håret idag, det skulle bli mörk brunt, men istället för mörkbrunt vart det svart... Men jaja får väl leva med det.



innan



Efter


KRAM

28 December

2010-12-28 21:27:47 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Känner mig lite lonely idag, för att jag är hemma själv..... ovanligt att jag är det.... Nej.
Aja jag har inte gjort  speciellt mycket idag, skulle sätta ihop mitt pepparkakshus som jag gjorde delar till för en vecka sen. Men har inte hänt någonting med det. Sen har jag varit och köpt hårfärg, från rött till mörk brunt, har blivit så trött på håret mitt, för man måste färga rött hela tiden. Eftersom det blir ljusare röd för varje gång man tvättar håret och då ser håret jätte fult ut. Nu blir det kolla på pirates of the caribbean, at world's end.

KRAM


Inge mera rött hår, från och med imorgon.

Syster på besök i Västerås!

2010-12-16 23:01:59 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Kollade på julkalendern imorse, kvart över 7. Sen vid 11 gick jag till skolan, börja 12. Lite onödigt att gå upp och kolla på julkalendern men ville se den. Sen hade jag svenska lektion och efter det hade vi ekonomi. Så slutade vi halv 3, så jag gick hem gjorde mat och så. Sen vänta jag på att min stora syster Camilla skulle ringa för hon skulle komma till Västerås idag. Så jag kolla på tv och sen så vid sju gick jag till min bror, var där ett tag och busa lite med Nikita. Sen efter tag så ringde camilla, så träffades vi vid punkt och gick sedan till cornetto bar. Hade inte träffat henne på tre år och kändes jätte roligt att träffas igen. Sen nu bestämde vi att jag ska åka ner till henne i Göteborg på sportlovet. Så det ska bli jätte roligt. Ska väl boka biljett någongång, blir ju billigare ju längre i förväg man beställer. Kom hem vid halv 10, sen ringde mamma att hon inte skulle sova hemma idag. Så blir hemma själv igen, som vanligt då. Men det gör börjat vänja mig. Skulle lätt kunna bo själv, inga problem för mig. Nu ska jag väl göra den dära mediakunskap läxan som jag borde gjort på tidningsprojektet. Inte ens svår egentligen vi skulle skriva dagbok varje vecka i fem veckor, gjorde jag det?... Nej bara två av 5 veckor. Inte bra. Men ska väl snart sova.

KRAM

FANNY BERG

9 December

2010-12-09 21:33:14 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Känner mig lite dålig på att uppdatera, men nu gör jag det i alla fall.

Igår fyllde min storebror 24 år, grattis till honom. Jag bakade muffins till honom, dem vart jätte fina och ganska goda, råka ha dem inne i ugnen för länge. Men ah finns inte såolv mycket man kan göra åt saken.

Skola idag,börja 12 och sluta 14:30. Sen efter skolan gick jag på stan med Alec, Denice, Sandra, Christoffer, Malin, Märta W, Märta T och Denice och Sandras kompis David. Först så gick vi till Igor(köpcentrum) och fikade där, eller ja alla förutom jag, Malin och Sandra. Sen var det en jätte söt kille som jobbade där vi fikade. (a)
Efter det så gick Malin och Märta T för Malin skulle träffa någon annan kompis. Så vi andra gick runt i olika butiker, för Alec och Denice skulle köpa julklappar, och så köpte Christoffer en julklapp till sin lillebror. Var väl på stan till 17.30 men dem. Eller i slutet så var vi bara tre kvar för alla andra hade åkt hem. Men det var trevligt att vara på stan fast jag inte köpte någonting. Kom hem sen och skulle göra läxan, men jag somnade så ja det gick ju inte så bra. Men ska göra den nu tror jag. Sen efter det ska jag nog sova.

KRAM


  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu