22 April

2011-04-22 22:12:06 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Halloj!
Kom hem från Stockholm igår, har varit hemma hos min syster som fyllde år förra veckan.
I söndags gick vi på stan, sen åkte hennes pojkvän hem till Falkenberg. I måndags och tisdags var jag på hennes skola, och jag var med i en film dem skulle göra. Sen på tisdagen också var vi på bio Scream 4, den var helt okej, fast jo den var bra men endå inte. Min syster satt i alla fall och skrek typ hela filmen haha. I onsdags var jag med henne och jobba, sen va vi ute och gick och det var jätte fint där vi var.
Men i alla fall, igår torsdag, så kom jag hem 10.00 med tåget. Sen kom Robin till stan och vi kolla på bio, water for elephants. Den var jätte bra, vilket inte robin tyckte... haha. Men sen så var jag hemma själv hela kvällen och mumsade i min ben & jerry glass baked alaska. Så himla god.
Idag så träffade jag Angelica, har inte sett henne på jätte länge så det var jätte roligt. Vi åt på subway, sen gick vi ner till hamnen och satt på en bänk och sola. Sen prata vi massor, sen hände inte så mycket mera. När jag kom hem sen skulle jag tvätta, men då var det någon jävel som hade tagit min tvätt tid. Vad irriterad jag blev, och det går inte och stoppa maskinerna och ta ut tvätten så jag fick vänta 45 minuter på att deras tvätt skulle bli klar. USCH VAD ARG JAG BLEV... Senare kom min broder och hans tjej och fixa våra soda stream. Sen åkte vi till affären typ bara coop extra som hade öppet till 22.00 idag. Sen nyss mumsa jag in mig det sista av min ben & jerry.

7 April

2011-04-07 23:13:53 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hallåhallå i stugorna där! För alla som läser....
Idag träffade jag Ida, som jag inte träffat på typ hur länge som helst. As roligt och träffa henne, köpte mig ett par nya solglasögon idag också, riktigt snygga. Var på stan till typ 5, sen cyklade jag hem, och satte mig vid datorn. Sen typ vi sju bestämde jag mig för att cykla till mormor och morfar, så har cyklat typ 1 mil idag, känner mig riktigt duktig. Så när jag kom hem typ vid halv 11, satte jag mig vid datan igen. Ska snart sova, skola imorgon.

2 April

2011-04-02 18:29:18 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Halloj, ska snart ner på stan och fira Mimi. Vi ska äta på spicy hot, mums!
Sen efter ska jag sova hemma hos Mimi, och imorgon ska jag och pappa gå till tele2 butiken. För det står att jag har surfat för 500 kr, fast det skulle vara gratis. Så är jätte irriterad på dem nu.

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu