Thursday!!

2010-10-28 16:39:32 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Skola idag började kl 12 fast var i skolan kvart i 11. Hade en lektion det kändes ju värt, men vi fick sitta vart vi ville så jag och kajsa gick till culturredaktionen (ett ställe på min skola heter så). Så vi satte oss där och ''jobbade'' vi pratade sen gick vi och hämta en skolkatalog. Innan vi hämtade katalogen, satt nästan alla på culturredaktionen och kollade i skolkatalogen. Men i alla fall lektionen gick åt till att kolla i den. Efter skolan gick jag på stan med kajsa och maja. Gick till team sportia för att lägga undan en jacka jag ska köpa. Den är hur snygg som helst typ turkos/ljusblå as snygg som sagt. Nu sitter jag och kollar på S.O.S GUTE älskar programet, fast jag skulle nog inte vilja bli brandman eller ambulansförare. Eller jo föresten ambulansförare skulle jag nog vilja bli fast endå... nej. Jag hatar ju blod, men det skulle vara roligt och hjälpa folk. Men däremot polis skulle jag vilja bli, men då måste jag bli mera bestämd och kunna säga till folk om det gör fel, är lite tillbaka dragen eller vad man ska säga. Nej ett bättre ord är att jag är blyg, och vågar inte ta för mig.

Men kl 18 då ska jag tvätta... Ska ju bli roligt, men det tar ju så lång tid och torka tvätten sen det som är segt. Men kl 20 då är det Vampire Diaries. Det är så himla bra.



Kram

//

FANNY BERG


Tisdag!!!

2010-10-26 23:12:28 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Skola idag började tolv, men var i skolan 9 för jag och kajsa skulle göra uppgifter till mediekunskapen. Sen var det lunch vid elva i en timme, sen kl 12 hade jag naturkunskap. Hade seminarium på energi. Höll på att på IG men som tur var fick jag i alla fall G- bättre än IG i alla fall. Sen var det datakunskap, vi skulle göra om en text i word ganska tråkigt faktiskt. Sen fick jag lite tid för att göra mitt bildspel, men var tvungen att gå ganska snart för att hinna med tåget till Sura. På vägen dit träffade jag Cornelia och hennes kompis Isabella tro jag hon hette. När vi kom till Sura gick jag hem till Cornelia och var där typ en och en halv timme. Sen gick jag till källmora, och det var hur kallt som helst ute, brr! Klockan 9 så åkte jag hem eller jag fick skjuss av joel. Sen så kom jag hem halvtio och inte gjort speciellt mycket.

Kollade nyss mina mail och såg att en jag tog kort på förut hade svarat på mitt mail om fotografierna. Hon var jätte nöjd sa hon! Vart as glad, nu kände jag att jag var duktig på nånting för en gångs skull. Så nu ska jag väl snart sova.

Kram

//

FANNY BERG


Söndag

2010-10-24 20:55:19 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag har jag inte gjort nånting, kollade på reprisen av idol när jag vakna. Sen duscha jag sen var jag på bio med mami. Kollade på himlen är oskyldigt blå. Den var faktiskt jätte bra tycker jag. Efter åkte vi till mormor och morfar för att vattna deras blommor för dem är utomlands.. är så avundsjuk på dem. Gjorde mat när vi kom hem därifrån, sen så nu sitter jag i soffan och kollar på tv.




KRAM

//

Fanny Berg


Fridaaaay

2010-10-15 14:32:28 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Äntligen fredag, skola idag hade tre lektioner sen fick jag reda på mitt matteprov, som jag inte fick g på ens...
Så måste göra kompliteringsuppgifter, bara för att jag hade gjort ett litet slarvfel. Aja men vi fick sluta två timmar tidigare idag det var as skönt. Så ska snart börja gå till tågstationen och åka till sura där jag ska träffa angelica, evelina, och kanske sofia och cassa. Ska bli as roligt och träffa alla igen har inte träffat dem på hur länge som helst, så ska bli as roligt som sagt. Men nu ska jag laga mina leggings sen åka.

KRAM

//

Fanny Berg

Thursdaaay 14 oktober

2010-10-14 09:25:31 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Sitter i skolan nu och gör ingenting, Nawal kom nyss hit och gjorde mig sällskap. Asså kom hit halv 9, för jag sov hos Hedda och hennes pappa skjussa in oss till stan så vi var här halv 9. Så ah har inte en lektion förns 12 då har jag matte yay.... Kommer inte palla det har inte sovit nånting inatt, och har sjukt ont i min mage och känns som att jag ska spy hela tiden. För jag orkar inte gå hem, och ah mår helt sämst..


KRAM

//

Fanny Berg


12 Oktober

2010-10-12 23:12:53 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Skola idag, började 12, hade naturkunskap men behövde inte göra nånting på hela lektionen så värt att man ens kom till skolan då. Efter det hade jag datakunskap och gjorde klart en powerpoint presentation, det gick hur fort som helst den lektionen. Slutade kl 4 sen var jag med mimi åkte hem till henne på bäckby. Vi gjorde inte så mycket kollade på tv och prata. Vi åt värsta goda sockerkaka som hennes mamma hade gjort asså vill bara ha mera av den kakan haha. Mamma kom och hämta mig sen och kom hem kl 22. Nu har jag bara kollat på tv och ska nog snart sova.



KRAM

//

Fanny Berg

Thursday..

2010-10-07 23:39:16 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


skola idag som vanligt, började kl 12 det är jätte skönt faktiskt. Slipper gå upp så tidigt då. I skolan så hade jag en lektion, matte... Som var 2 timmar. Slutade halv tre, sen gick jag hem sen kom jennypenny hem till mig. Hon ska sova här också. Vi har ju haft så himla roligt.. haha vi har inget liv har suttit och tagit kort på cameroid. Nu ska vi väl hitta på något roligt, sen ska vi sova.



KRAM

//

Fanny Berg


Onsdag..

2010-10-06 22:32:42 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


skolan idag, hade inte speciellt roliga lektioner.Men jag och Kajsa gjorde den tråkiga naturkunskaps lektionen till en jätte roligt lektion satt och garva nästan hela lektionen.

Efter skolan gick jag hem, sen så gjorde jag nudlar och kolla lite på tv. Sen var det bara att gå ner i tvättstugan, (usch hatar källaren, det är inte roligt att gå själv där nere ) men i alla fall så la jag i tvätten efter gick jag upp och gjorde lite läxa. Sen åkte jag till affären och handla hårfärg. Nu sitter jag här och ja gör ingenting har tråkigt som fasen.. Men ska snart gå och sova, för är hur trött som helst men kan inte förstå varför? För jag sover hur mycket som helst varje natt så ah jag kan inte förstå. Men imorgon kommer lilla söta jenny hit som jag inte sett på tre veckor blir det. Sjukt länge sen, har saknat min lilla kompis, så vi kommer prataprata och prata. Sen ska  vi plugga också i fall ni ville veta.



KRAM

//

Fanny Berg

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu