15 Februari

2010-02-15 21:05:22 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


halloj!

I går söndag, var de hur fint väder som helst. Så jag gick ut och gick, i en timme. Sen när jag kom hem skrev Hedda, och fråga om vi kunde träffas och så gick jag hem till henne. Hade inte träffat henne på ett tag så de var ju roligt, vi gjorde inte så mycket, prata och kolla lite på tv. Sen vid halv sju åkte jag hem och käka sen plugga jag lite och satte mig vid datan.

Idag var de skola, jag vakna kvart över sju och då vart de lite stressigt. Men som tur va kunde mamma skjussa mig till skolan, så behövde inte stressa. Men jag hade inte behövt stressa alls för vi hade ingen tyska på morgonen, inte lite arg jag blev. Aja men slapp den i alla fall, skönt de. Sen hade vi svenska och kolla på film, den va väl sådär. Sen hade vi lunch och äcklig mat som vanligt, så åt typ ingenting. Sen så vare no och de gick sämst när vi höll på att koppla med lampor. Aja men sen hade vi idrott, hade spinning, och efter typ 25 minuter mådde jag illa, och fatta inte vad det var. Sen i några sekunder svartna de helt så jag va tvungen och kliva av, de va inte roligt. Så satte mig och vila i en kvart sen gick jag och sa till min idrotts lärare att jag mådde illa som fasen. Men de gick bra en då, sen så duscha jag och gick hem och plugga tyska och no. Sen var jag as trött och sov i en timme. Sen vakna jag av att min mamma kom hem och satte sig vid datan i mitt rum. Sen plugga jag tyska igen och skrev klart min engelska uppsats, efter satte jag mig här vid datan och nu kollar jag på film så ska kolla klart på den. Sen ska jag sova är as trött.

Puss!!(K)

13 Februari

2010-02-13 18:27:04 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Halloj!

Har inte orkat skriva i veckan. Men de som har hänt är att jag haft nationella prov, de första jag gjorde va läsförståelse delen. Som inte gick nå bra alls, för vi hade alldeles för lite tid, så fick stressa med frågorna jätte mycket. Men får hoppas att de gick bra i alla fall. Sen i torsdags gjorde jag uppsats delen i svenska som gick väldigt bra, kändes de som. Jag får hoppas de gick bättre på uppsatsen än läsförståelsen. Aja nu får jag bara vänat och se. De var ungefär min vecka. Sen har jag tagit det lungt.

Fredag: så var jag med sofia och angelica, och vi gjorde inte så mycket. Vi prata och så först och kolla lite på tv. Sen så satte vi på en film som heter coming soon, den va as läskig, en japansk skräckfilm. Ingen film och se själv på tycker jag. Sen mitt i filmen gjorde vi mat och åt sen kolla vi vidare på filmen. Jag och angelica va as rädda och skrek haha, men den va bra ändå. Men sen när jag skulle gå hem var jag tvungen och gå vid en skog och jag va as rädd, för vi kollat på filmen. Men jag kom hem i alla fall, sen när jag kom hem satte jag mig vid datan och sen kolla jag lite på tv. Satt uppe till typ tre, sen somna jag.

Lördag: Idag vakna jag vid elva först men orka inte gå upp då så somna om igen. Sen gick jag upp vid halv två och kolla på tv. De var inget roligt på tv då, bara tråkigt. Sen duscha jag och sen har jag inte gjort nånting.
Aja men snart ska man träffa cornelia efter vi ätit och så, hoppas mamma kommer hem snart från affären så vi kan börja med mat. Är sjukt hungrig. Blir tacos, gott kommer de bli!!
Aja skriver imorgon om hur kvällen varit..
                                
Puss!!

2 Februari

2010-02-10 23:10:21 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Halloj!

Jag är lite seg på att uppdatera så gör de nu om 2 februari.
Då var jag i stan med Jenny, och jag köpte en töjning och en tröja som det stog I think i love you på.
Jätte söt, så den är jag nöjd över eller ja töjningen också, snygg var den.
Vi åkte till stan kvart i ett med bussen så kom vi in kanske kvart över ett.
Så gick vi och kolla i affärer och så, sen så senare då träffa vi hedda,matilda,cornelia och lovisa de var roligt.
Hade inte sett hedda på typ 1 månad så henne hade jag saknat.Sen efter vi träffat dem så gick vi och käka mat och sen vid kvart över sex åkte vi hem med min mamma. Nu kom jag på att jag köpte två linnen också, men de va inte så roligt. Men aja sen åkte vi till källmora, och dem skulle ha nån tävling. Men vi orka inte vara med så vi gick till ett annat rum och prata. Sen så efter vi kom hem vart dagen inge bra alls, mådde as dåligt. Men senare vart de bättre innan jag skulle sova.








en sån här köpte jag!


Baka Baguetter!!

2010-02-02 00:01:03 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hallå igen!
Nu har jag äntligen bakat mina baguetter, dem blev ganska bra. Men de som var tråkigt var att jag hade hål i skålan jag använde, när degen skulle gäsa råka jag ställa den på en varm platta på spisen. För jag pratade med min syster i telefonen. Aja men det gick bra ändå. Och så fick jag min hemkunskaps läxa gjord, så de var ju bra.

Så här kan det gå när Fanny bakar haha!

Så här blev dem när dem var klara!

1 Februari

2010-02-01 18:36:39 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Halloj!
Vart skola idag, men försov mig i morse så jag missa min tyska. Men det gjorde inte så mycket eftersom vi hade bara ritat haha. Så jag vakna klockan åtta, gick upp och åt frukost. Sen gick jag till skolan, och på väg till skolan så skulle jag gå över en snö hög och råka gå på ett ställe så hela benet åkte igenom hade snö till knäna, inte det roligaste. Aja men fick traska vidare till skolan, sen när jag kom fram till skolan hade jag svenska och vi gick igenom häftet vi ska ha till A-delen i nationella provet. Sen när vi hade gått igenom de skulle vi diskutera i grupper om häftet, och min grupp hade roligast av alla grupper haha. Vi gjorde typ inte så mycket för vi skratta för de mesta, men roligt var det som sagt. Sen hade vi no och det var ganska roligt gjorde ett häfte hela lektionen, men de va lätt så gick bra. Sen sista lektion hade vi idrott, va i ishallen, fick jätte ont i fötterna så jag höll på att börja gråta haha. Men är verkligen inte vann att ha skridskor, men det var roligt att åka.
Sen gick jag hem och ishallen ligger precis på andra sidan av sura så gick jätte segt att gå hem, men kom hem i alla fall, tur det. Sen när jag kom hem gjorde jag no sen satte jag mig här. Men ska snart göra min hemkunskaps läxa och baka bröd. Tråkigt, men måste göras. Får skriva senare om jag orkar.

Puss!

 


  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu