17 Augusti

2010-08-17 16:24:40 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


hellu !
Idag fyller jag år btw, och mamma kommer väl hem snart och ska fira mig.

Men igår var det den bästa dagen på hela året, för jag jenny och ida var på ALL TIME LOW.Dem va väldigt bra och han är så himla snygg han som sjunger ( alexander gaskarth), förbandet va också bra. Jag sjöng till varje låt förutom en och min röst var helt förstörd efter åt asså skrek/sjöng så jävla högt fast det gjorde alla.
Det va fullt med folk och det var så himla varmt, men dem höll på i ungefär 1,5 timme men ville aldrig att det skulle ta slut, nästa år om dem kommer hit så ska vi gå på dem igen för dem är sjukt bra live och snygga också(a).
Aja sen så ringde jag efter mamma så kom hon efter en halvtimme typ, sen så när kl slog tolv i bilen sjöng jenny idag och mamma för mig haha. Lite små gulligt. Sen när vi kom hem va jag så himla hungrig så åt lite sen gick vi och la oss somna nog inte förns 2 kanske. sen vakna jag 9:55 idag av att dem höll på att göra nånting på marken väldigt drygt. Menmen har gått på stan idag och så sen nu vet jag inte vad jag ska göra. Väntar som sagt på mamma.


Alex William Gaskarth! <3

Kram

ALL TIME LOW!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010-08-16 15:52:27 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Halloj!
Idag ska jag ida och jenny på all time low, kommer bli bäst. Älskar dem<3
Ska nog åka snart alltså typ 16:00, så får jag träffa min syster också.
Som sagt kommer bli bäst, skriver imorgon hur det va på konserten.







14 Augusti!

2010-08-14 15:07:53 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hellu!!

Idag ska jag till Ramnäs haha, bästa stället man kan vara på ... Nej då men ska hem till Jenny, har inte träffat henne på as länge känns det som. Sen kommer Anna och Sofia också, ska bli as roligt och träffa dem också!
Ska åka till Jenny om en timme kanske eller det beror på när hon kommer hem från tortuna eller var hon va nånstans. Hoppas på roligt kväll med tjejorna i alla fall. Lika roligt som det var förra gången.

Puss! K)

3 Augusti

2010-08-03 15:58:15 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Okej, jag har inte skrivit på as länge men har inte haft internet på hela sommaren typ. Men aja jag har i alla fall vart i London och Finland på detta sommarlov. Det har varit as roligt, och har träffat folk också. Men har inte träffat tjejorna i sura på as länge, så saknar dem!!!
Men får väl ta och träffa dem.
Jag vet inte vad jag ska göra idag men jag vet att jag fyller snart år och har ingen aning om vad jag vill ha men får väl tänka ut nånting.
Skriver väl snart igen puss!

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu