11 mars

2010-03-11 22:02:01 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Halloj!!


Idag vakna jag fem över sju och hade glömt bort att jag hade klippt mig. Så värsta chocken i spegeln haha.
Jag gick upp platta håret och sen åt jag frukost sen bar de av till skolan. De va as halt ute så när jag kom utanför dörren ramla jag bra där, sen när jag skulle gå till musiken ramla jag också, tur att de inte va så många där. De va bara jenny och mårten. Aja sen så höll vi på med soarén, sen hade vi idrott, tråkigt som fasen eller ah hade styrka och de är inte speciellt roligt. Sen hade vi lunchrast och sen engelska, och då hade jag muntliga nationella. De gick ganska bra, fast det var svårt ibland när man inte kom på orden. Sen hade vi svenska och vi gjorde typ ingenting, sen så hade vi hemkunskap och vi laga mat. Tycker inte om att laga mat där för man får inte göra som man gör hemma. Aja sen så sluta vi, och kom hem typ fyra för jag sega när jag gick hem. Sen kolla jag på tv och sen somna jag så har inte tränat nånting på no tills imorgon tummen upp för det. (Y) aja men ska väl försöka träna lite på det nu sen sova, puss!

10 mars!!

2010-03-10 23:04:21 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hello!!

Idag har jag vart i skolan, men den va inte speciellt roligt. Jag hade tyska prov men de gick hyfsat bra faktiskt. Hoppas jag får bra på provet. Men sen gjorde vi inget speciellt annars. Sen när jag kom hem kolla jag först på ghostwhisper sen efter det åkte jag till stan med mamma. Vi åkte först till bauhaus och kolla på nå lister och lampor. Sen åkte vi in till stan och jag klippte mig och det vart alldeles för kort. Aja får väl leva med det. Sen efter jag hade klippt mig så köpte jag röda converse as snygga. Har velat haft dem hur länge som helst, och äntligen fick jag dem. Sen så åkte vi till maxi sen hem. Och nu sitter jag här och har lite små roligt.... not!
Aja ska kolla på tv nu sen sova kanske vet inte. Vi får se hur det blir.


puss!


6 Mars

2010-03-07 02:18:17 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Halloj!!

Va i gustavs vik igår med cornelia. De va as roligt, vi gick upp åtta och gick ut med trixie. Cornelia är hundvakt och vi va tvungna och gå ut med henne. Sen kom när vi kom in ifrån kylan käka vi frukost och packa klart alla saker. Sen så åkte vi dit, och sen skulle vi möta hennes morbror vid köping så tog vi sällskap med dem till gustavsvik. Vi kom dit vi typ halv elva och sen bytte vi om och så. Vi va där i typ 6 timmar, as roligt. Fast i forsen som är där råka jag åka in i en kille och de va inte så roligt, mest pinsamt. Aja, men han brydde sig inte så myckekt. Men de gick ju bra endå. Sen så sprang vi och åkte alla ruchkanor som fanns där och så. Vid fem åkte vi hem och jag va as trött, efter allt där. När jag kom hem kolla vi på bröllops fotografen. Den va ganska rolig. Sen så va jag så himla trött så jag gick och la mig. Idag så vakna jag vid elva och kom på att jag skulle va med Jenny. Men hon kom inte till mig förns vid halv två. Innan hon kom till mig bestämde vi oss för att gå på bio. Så vi åkte in till stan tjugo över tre med tåg. När vi kom in till stan så skulle vi bestämma vart vi skulle äta. Vi satt och vela i en kvart sen vart det saffets. Efter de hämta vi ut biljetterna till bion. Vi såg Percy Jackson-kampen om åskvigen. Den va as bra, eftersom jag tycker om fantasi filmer. Fantasi filmer är de bästa filmerna tycker jag. Aja men efter vi hämta ut biljetterna gick vi till ica och köpte godis och loka. Jag köpte jätte mycket godis men åt typ ingenting för va så himla mätt efter vi hade ätit haha. Sen gick vi och satte oss i trappan som är utanför alla bio salonger, och vänta tills dem släpte in oss i salongen. Vi vänta i ungefär tjugo minuter innan. Sen gick vi in och satte oss, och såklart skulle de komma två killar som satte sig brevid mig... Inte lite pinsamt de va, haha trodde jag skulle dö, för dem va as snygga. Sen va de typ reklam i tjugo minuter inge segt. Sen när reklamen va slut hade dem typ problem och sätta på filmen så de tog typ tio minuter. Aja men sen börja den och den va sjukt bra som sagt, och han som är med i filmen är as snygg!!:D hehe. Typ de som gjorde hela filmen hah nej då. Men bra berättelse tycker jag. De va spännande och så hela tiden och tappa inte handligen som vissa filmer gör. Men aja den va typ två timmar sen tog vi bussen hem tio i åtta. Så va vi hemma typ halv nio. Och de va as kallt utomhus, mina fötter frös typ ihjäl. När jag kom hem kolla jag lite på melodifestivalen. Sen kolla vi typ på nån dålig film och en till dålig film och nu kollar jag på nån film som är helt sjuk haha. Så nu ska jag väl kolla klart på den.

                                                                                                                                    Puss!


Kan inte hålla det inom mig längre!

2010-03-04 00:22:32 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


jag kom att tänka på vad jag såg för en månad sen...

jag satt vid min mammas bärbara dator, och gick in och kolla på bilder och plötsligt kom de upp en bild, och mina tårar kunde inte hålla sig inne längre. Jag vet att de hände för ungefär fem år sedan, men jag kan inte komma över det. Man kan aldrig komma över det, man får antagligen lära sig att leva med det. Men jag orkar inte snart längre, jag vill att du ska vara här med mig, med alla oss. Jag saknar dig sjukt mycket. Jag vet att du inte kan komma tillbaka, men jag önskar att du kunde de. Du kanske ser mig, men jag kan inte se dig. Jag önskar över allt annat, att du kunde varit med mig på allting som hänt mig. Att du funnits där och stöttat mig, men de har du inte vart. Eller jag kan inte veta, du kanske är med mig vart jag en går. Men de har alltid funnits en önskan inom mig att den 27 December 2004 aldrig existerade. Att du fortfarande va vid liv. Men allas liv slutar någonstans och antagligen var de din tur då. Men jag ville att de skulle vara någon annan, som låg där och somna in och aldrig mer vaknade. Jag önskar mest av allt, att jag kunde varit där när du somna in. Men jag var ganska liten då och förstog inte riktigt vad som hände. Men jag kommer ihåg att mamma kom hem och hennes ögon va fylld med tårar, men jag visste inte varför. Senare den dagen så, berätta hon att farfar hade gått bort, min älskade farfar som jag inte fått spendera speciellt mycket tid med. Men jag älska dig så sjukt mycket, och jag visste inte vart jag skulle ta vägen , när hon sa det. Jag kan än idag inte förstå att just min farfar skulle dö, han kunde väl fått leva lite längre i alla fall. Men antagligen inte, jag blev så besvärad av att farmor hon blev så himla ledsen. Jag klarade inte av att kolla på henne på begravningen, de fanns inte i mitt huvud att titta på henne, de va så hemskt. Men jag kommer ihåg de så bra för på en gång när jag klev in i kyrkan och såg kistan stå där framför mig så klarade jag inte hålla mina tårar inne. De flöda ner på mina kinder och kunde inte stoppa det. Men de va skönt på ett sätt, men de va ju inte så roligt med tanke på allt folk som satt i kyrkan...
Jag kommer ihåg när jag besökte dig på sjukhuset och du bjöd mig på choklad och jag tacka nej, och jag ångrar så att jag tacka nej. För de va sista gången jag såg dig vid liv. Men de kan jag inte göra nånting åt nu, men jag älskar dig så sjukt mycket farfar. Du var den bästa man kunde önska sig.
Hoppas du har de bra där du är nu, så ses vi snart.

R.I.P Farfar Ove Stridh<3

i can't.....

2010-03-03 23:59:06 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Manage me, i'm a mess....


I am not perfect but i try, i am just myself...

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu