28 September

2010-09-28 17:21:26 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Var ute och tog kort igår, tänkte lägga in några foton jag tog.









 

Kamera: Canon EOS 450D
Fotograf:Fanny Berg

Kram
//

Fanny Berg

Söndag...

2010-09-26 17:07:10 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Segaste söndagen jag varit med om, har inte gjort nånting idag. Kollat på tv och suttit vid datorn känner mig ganska rastlös, finns ingenting att göra här hemma. Saknar fan Sura, det är helt sjukt att jag gör, men nästan alla mina kompisar bor där, jag kan inte direkt fråga om vi kan träffas sen cykla till dem. Det går inte längre..
Men får göra det bästa av allt, men får bo hos pappa någon dag eller bo hos någon kompis någon dag i Sura. 
Ska väl försöka hitta på nånting roligt, om det går.


Kram

//

Fanny Berg

P.S har hittat ett nytt bra band som heter A Rocket To The Moon





24 September

2010-09-24 18:12:52 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Skola idag, det hände inte så mycket, fast vi hade skolfoto idag. Har ingen aning om hur jag blev  på kortet, men det visar väl sig. Efter skolan så gick jag på stan med Robin, eller vi gick till Igor, det nya köpcentrumet. Vi va inne på monki, team sportia och massa flera. Men vi drack en smoothie också eller Robin gjorde det och jag drack en milkshake as gott var det. I min var det hallon,jordgubbar och körsbär men smakade mest hallon. Vi va väl på stan till halv fem sen gick vi till stationen, så han åkte hem med tåget, och jag cykla hem. Så nu sitter jag i soffan hemma och gör ingenting. Vad finns det att göra här hemma? Det är lika med 0 saker. Får väl hitta på något roligt.



KRAM

//

Fanny Berg


21 September

2010-09-21 19:37:08 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Idag vakna jag halv 9, så jag gick upp och fixade mig, sen gick jag ner på stan för jag skulle fika med Robin, Sandra och Denice. Så dem kom ungefär halv 10 till Espresso house. Sen köpte jag en cappucino med caramel smak, den är hur god som helst. Sen efter vi fikat där så gick vi till Clas Ohlson, där Robin köpte ett anteckningsblock. Sen gick vi till hm sen fick Robin bestämma två plagg jag skulle köpa, och vi har inte alls  samma smak men dem två tröjorna jag köpte var väldigt fina faktiskt! Sen vi tolv åkte Robin hem, så då gick jag hem till mig och va hemma en och en halv timme, sen gick jag ner på stan igen för att mitt id kort var klart på nordea. Sen gick jag och köpte en klocka på ur & penn as snygg. Sedan gick jag till akademibokhandeln, och köpte en grej man kan ha bankomat kort och sånt i. ( det är inget plåtfodral ). Efter det gick jag till skolan och jag började kl 3.. och hade seminarium om industriella revolutionen. Det gick faktiskt jätte bra fast jag nästan inte hade pluggat nånting. För jag kunde mera än vad jag trodde, men det var ju as bra. Efter skolan gick jag hem och prova mina nya kläder sen så har jag inte gjort så mycket. Sitter just nu och kollar på 2½ men. Sen är det ju idol, längtar till det!










KRAM
//

Fanny Berg


20 September

2010-09-20 19:44:11 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Halloj!

Morgonen började ju bra idag också... Jag försov mig eller ja jag klockan ringde kvart i sju men jag stängde av den i sömnen typ. För sen vakna jag 9.40, och började 9.30 men orka inte skynda mig så mycket utan kom till skolan till typ halv 10 sen så hade jag endå inte missat något viktigt. Men sen fick vi läsa i våra historia häften typ hela dagen. Men åh sen fick jag reda på att jag ska ha seminarium på det häftet imorgon, och jag har läst det en gång kommer ju aldrig kunna det. Men aja får göra det bästa av situationen, sen efter skolan åkte jag hem sen  så har jag inte gjort så mycket. Men också så börjar jag kl 15.00 imorgon värt sen ska jag vara i skolan en timme.. Men innan det ska jag träffa Robin och fika med honom. Det kommer bli roligt tror jag, men sen så måste jag läsa lite till i historia häftet. Men nu ska jag väl kolla på tv eller nånting vet faktiskt inte hittar väl på nå skojsigt.

//

Fanny Berg

1 september

2010-09-01 13:33:26 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


sitter i skolan med typ min basgrupp gör ingenting, sitter vid massa bord i culturredaktionen.  Idag har vi haft projekt arbete hela dagen jätte tråkigt skulle vilja haft något annat ämne emellan så de inte blir samma hela tiden. Ska ha möte klockan två med basgruppen och en lärare som ska ge oss handledning, som vi kommer ha varje vecka, vi hade det när vi var på läger förra veckan också. Sen händer det inte så mycket mera,  men ska hem sen och färga håret, sen tvätta och sen vet jag inte är hemma själv till 9. Så det är skönt fast ändå lite tråkigt.




jag och matilda hade lite tråkigt och tog kort på oss! :)


  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu